Balkanska 36

34000 Kragujevac

+381 65 371 371 1

Radnim danima i vikendom

Pon - Pet: 9:00 - 18:00

Na internetu dostupni 24 sata

Home / Ronilačka obuka / Napredni kursevi / Programi otvorenih voda / Dubinski zaroni (Deep Diving)
Dubinski zaroni

Dubinski zaroni (Deep Diving)

Da li ste spremni da postanete ronilac dubokih zarona i istražite potopljene olupine, zidove optočene koralima, grebene i još mnogo toga? Mnoga uzbudljiva mesta za ronjenje leže u dubokim vodama, a ovaj napredni SSI kurs za dubinske zarone naučiće vas kako tamo da stignete – bezbedno i lagodno.

Naučićete kako da planirate i izvodite zarone na dubinama između 18 i 40 metara i steknete svoj SSI sertifikat za dubinske zarone.

Opis i standard

SSI napredni kurs za za dubinske zarone naučiće vas svemu što vam je potrebno za ronjenje na dubinama između 18 i 40 metara, kroz mešavinu akademskih sesija i ronjenja u otvorenoj vodi.

Naučićete da planirate i bezbedno dovršavate svoje avanture dubinskog ronjenja i da koristite računare i proračune potrošnje gasa kako biste iz svojih zarona izvukli maksimum.

Po završetku steći ćete SSI sertifikat za dubinske zarone i moći ćete da istražujete prelepe lokacije gde god da izaberete. Ovaj SSI napredni kurs je takođe preduslov za druge napredne kurseve, što ga čini sledećim logičnim korakom u vašem ronilačkom obrazovanju.

Play Video