Balkanska 36

34000 Kragujevac

+381 65 371 371 1

Radnim danima i vikendom

Pon - Pet: 9:00 - 18:00

Na internetu dostupni 24 sata

Home / Ronilačka obuka / Napredni kursevi / Programi otvorenih voda / Ronjenje na olupinama (Wreck Diving)
Ronjenje na olupinama

Ronjenje na olupinama (Wreck Diving)

Da li želite da istražite ikonske olupine brodova i zaronite u avione II svetskog rata prekrivene živopisnom podvodnim florom i faunom? Otkrijte svet ronjenja u olupinama i započnite danas sa ovim SSI kursom ronjenja u olupini.

Naučićete sve što vam je potrebno za ronjenje iznad i oko olupina i veštačkih grebena, i steći ćete SSI specijalni sertifikat za ronjenje na olupinama.

Opis i standard

Mnoge od najboljih pomorskih lokacija za ronjenje su olupine. Ove impresivne strukture privlače neobično velike gustine morskog života i pružaju vam priliku da uronite u živu istoriju dok ronite.

Ne postoji ništa poput ronjenja u olupini, a napredni SSI kurs ronjenja na olupinama pružiće vam sve veštine i znanja koja su vam potrebni da biste postali siguran i samopouzdan ronilac. Kombinacijom akademskih i ograničenih sesija u vodi, naučićete kako bezbedno da izvodite nepropusne zarone oko olupina i veštačkih grebena, do dubine od 30 metara.

Takođe ćete vežbati svoje veštine ronjenja u olupini tokom ronjenja u otvorenim vodama. Sve to će vam osigurati da sa samopouzdanjem možete uživati u ronjenju na olupinama i izvući maksimum iz svakog zarona. Po završetku ovog programa steći ćete svoj SSI sertifikat za ronjenje na olupinama. Nastavite svoje avanture i postanite ronilac olupine. Započnite onlajn već danas!

Play Video