Balkanska 36

34000 Kragujevac

+381 65 371 371 1

Radnim danima i vikendom

Pon - Pet: 9:00 - 18:00

Na internetu dostupni 24 sata

Home / Ronilačka obuka / Napredni kursevi / Programi spašavanja / Prva pomoć (React Right)
Prva pomoć

Prva pomoć (React right)

Naučite kako da upravljate hitnim slučajevima ronjenja i lečite povrede kao prva osoba koja reaguje sa našim specijnim SSI kursom za prvu pomoć. Ovaj detaljni kurs za prvo reagovanje u vanrednim situacijama uključuje prvu pomoć, veštine KPR, davanje kiseonika i još mnogo toga! Steknite SSI React Right sertifikat i pomozite drugim roniocima kojima je to potrebno.

Opis i standard

U ovom fleksibilnom programu ronjenja možete odabrati o kojim predmetima želite da naučite, uključujući primarnu procenu, prvu pomoć, KPR i tehnike primarne stabilizacije. Takođe možete naučiti o primeni kiseonika u hitnim slučajevima ronjenja i osnovama automatizovanog spoljnog defibrilatora (AED).

Koristeći kombinaciju akademskih sesija i scenarija praktične obuke, ovaj program će vam pružiti alate i samopouzdanje koji su vam potrebni za reagovanje u vanrednim situacijama. Dok budete dobili sertifikat, moći ćete da dejstvujete kao hitna pomoć, pružanje prve pomoći i KPR, administracija kiseonikom i pružanje AED podrške u hitnim slučajevima.

Play Video