Balkanska 36

34000 Kragujevac

+381 65 371 371 1

Radnim danima i vikendom

Pon - Pet: 9:00 - 18:00

Na internetu dostupni 24 sata

Home / Ronilačka obuka / Ronjenje na dah – Freediving / Probaj ronjenje na dah
Probaj ronjenje na dah

Probaj ronjenje na dah (Freediving)

Da li ste zaljubljeni u more? Da li ste zainteresovani da iskusite očaravanje mora koristeći samo udarce peraja i jedan jedini udah? Onda neka vas SSI upozna sa zadivljujućim čudom koje dolazi samo uz ronjenje na dah (Freediving). Od bistrih slatkovodnih jezera do toplih tropskih okeana SSI Freediving nudi ponešto za svakoga.

Uronite u lični izazov u uzbudljivoj akciji ili se prilagodite mirnim ritmovima okeana. Koje god iskustvo da tražite, SSI će vas pripremiti za “vrhunsko Freediving iskustvo”!

Opis i standard

Besplatni kurs ograničen je na internetski digitalni kurs snorkelinga koji nudi SSI i ne uključuje praktične jedinice za obuku. Da biste se prijavili za besplatni digitalni kurs snorkelinga, moraćete da nominujete lokalni SSI ronilački centar pre nego što budete mogli da pošaljete obrazac. Podnošenjem ovog obrasca pristajete da vas lokalni SSI ronilački centar može kontaktirati s ponudom da učestvujete u praktičnom SSI tečaju ronjenja na koji NISTE obavezni da ulazite. Studenti ne trebaju biti iskusni plivači da bi učestvovali u programu ronjenja na dah. Ali trebalo bi da vam bude udobno i da budete sposobni da održavate plovnost u vodi dovoljne dubine da biste stajali u njoj pre nego što učestvujete u sesijama na otvorenoj vodi.

Play Video

Slični kursevi

Osnove ronjenja na dah

Osnove ronjenja na dah

Ronjenje na dah - Freediving