Balkanska 36

34000 Kragujevac

+381 65 371 371 1

Radnim danima i vikendom

Pon - Pet: 9:00 - 18:00

Na internetu dostupni 24 sata

Home / Ronilačka obuka / Napredni kursevi / Programi otvorenih voda / Noćni zaron i loša vidljivost (Night Diving & Limited Visibility)

night and limited visibility

Noćni zaron i loša vidljivost
(Night Diving & Limited Visibility)

Ronjenje se ne završava kada sunce zađe! Postanite noćni ronilac i upoznajte neverovatni morski život koji izlazi samo noću.

Pridružite se SSI specijalnom programu za noćno ronjenje i ograničenu vidljivost i naučićete sve što vam je potrebno za sigurno ronjenje noću ili u ograničenoj vidljivosti. Po završetku steći ćete specijalni certifikat za SSI noćno ronjenje i ograničenu vidljivost.

Opis i standard

Noćno ronjenje zahteva različite veštine od ronjenja tokom dana. Ovaj napredni SSI kurs noćnog ronjenja i ograničene vidljivosti najbolji je način da naučite o noćnom ronjenju i uvežbate tehnike koje će vam trebati da biste postali siguran i samopouzdan noćni ronilac.

U ovom programu steći ćete sva znanja i veštine koje su vam potrebne za bezbedno i lagodno ronjenje noću ili u uslovima ograničene vidljivosti. Kombinacijom onlajn učenja i zaronima na otvorenim vodama naučićete kako ulaziti i izlaziti iz vode, koristiti specijalizovanu opremu i kako lako komunicirati sa prijateljem noću ili u ograničenoj vidljivosti.

Po završetku steći ćete SSI sertifikat za specijalno noćno ronjenje i ograničenu vidljivost i bićete spremni za nočno ronjenje sa puno samopouzdanja.

Play Video