Balkanska 36

34000 Kragujevac

+381 65 371 371 1

Radnim danima i vikendom

Pon - Pet: 9:00 - 18:00

Na internetu dostupni 24 sata

Home / Ronilačka obuka / Početna obuka / Mladi ronilac – Rendžer
Scuba Rangers

Mladi ronilac - Rendžer (Scuba Rangers)

SSI Scuba Rangers je najsofisticiraniji ronilački program za decu na svetu. To je dečiji ronilački klub koji nudi brojne ronilačke aktivnosti i veštine za decu između 8 i 12 godina. Lekcije iz Scuba Rangers-a su sigurne, predaju ih samo posebno obučeni instruktori koji će vašem detetu na prijatan i zanimljiv način predstaviti tajne ronjenja.

Opis i standard

Rendžer može vezati kaiš oko respiratora za svaki nivo koji osvoji, što doprinosi njihovom osećaju uspeha:

Crveni rendžer – deca pokazuju svoje veštine plivanja i uče da plivaju sa maskom, respiratorom i perajama. Akcenat je takođe na pomoći drugoj deci. I što je najvažnije: veoma je zabavno!
Beli čuvar – budući ronioci upoznaju svoju opremu. Tada rendžeri prvi put odlaze na bazen.
Plavi rendžer – rendžeri uče nove vežbe ronjenja kada, na primer, lebde na površini.
Srebrni čuvar – deca nose ronilačku opremu i igraju se pod vodom i vežbaju tehnike ronjenja koje su već naučili da povećaju pouzdanost.
Rendžer demonstrator – ponosni rendžer može roditelje, braću i sestre i prijatelje „naučiti“ ronjenju i demonstrirati sve ronilačke veštine koje je naučio.

Cena kursa uključuje literaturu, predavanje, odeljenje bazena, međunarodnu SSI karticu i diplomu. Kurs se sastoji od četiri seta, ukupno 16 do 20 sati. Za kurs su vam potrebni: kupaći kostim i peškir, A, B, C oprema (maska, respirator i peraje), veštine plivanja, dobro raspoloženje i malo slobodnog vremena.

Play Video