Balkanska 36

34000 Kragujevac

+381 65 371 371 1

Radnim danima i vikendom

Pon - Pet: 9:00 - 18:00

Na internetu dostupni 24 sata

Tomislav Pantovic - Open Water Instructor

Tomislav Pantović

Ronilački staž započeo kao član KPA Zastava iz Kragujevca 1987.god kada je klub i osnovan polaganjem za svoju prvu kategoriju P1 po CMAS asocijaciji.
Svojim angažovanjem i konstantnim učestvovajem u organizovanju ronilačkih aktivnosti, doprinosi svakodnevno u širenju pozitivnog duha i morala među kolegama i prijateljima roniocima i onima koji nisu u ronilačkom sportu.

U svom dugogodišnjem angažovanju i učestvovanju u ronjenju proširuje svoja ronilačka zvanja, veštine i iskustva i polaže kako za P2 tako i za P3 kategoriju po CMAS asocijaciji, dok zvanje P4 dobija po preporuci kluba od ronilačkog saveza SOPAS. U 2013. godini završava uspešno i kurs po PADI asocijaciji i stiče zvanje DiveMaster kod OWSI instruktora Petka Zarića. Sa namerom da nastavi svoju dalju obuku i usavršavanje 2015. godine polaže i svoj Instruktorski kurs po SSI asocijaciji kod Instruktor Trenera Predraga Pece Radifkovića kao i Instruktor Certifaer Andreas Krona.

Tomislav Pantović – Bucko je aktivni član centra Koral i Instruktor koji svakodnevno doprinosi očuvanju ronilačkog duha, podsticanju bezbednosti u ovom sportu i nesebičnom učestvovanju u svim aktivnostima Ronilačkog centra.