Balkanska 36

34000 Kragujevac

+381 65 371 371 1

Radnim danima i vikendom

Pon - Pet: 9:00 - 18:00

Na internetu dostupni 24 sata

Brankica Radosavljevic - Dive Master

Branka Radosavljević

Ronilački staž započela kao član Ronilačkog centra Koral 2017.god. kada i polaže za svoju prvu kategoriju OWD po SSI asicijaciji. U istoj godini se ističe angažovanjem i učestvovanjem u svim ekskurzijama koje je Ronilački centar Koral organizovao i tako dostiže impozantnih 100 zarona u svojoj prvoj godini kao ronilac.

Od prvog trenutka se vidi njena ljubav prema prirodi i vodi koju neizmerno deli sa svim članovima i nastavlja sa ulaganjem u sebe i usavršavanjem svojih ronilačkih veština. Rezultat je pretočen u konstantno napredovanje pa se iste godine registruje i završava kurs AOWD naprednog ronioca. 2018. godine polaže kurs Stress and Rescue dok u 2019. posle 350 zarona dostiže i do zvanja Master Divera kao najviše rangiranoj kategoriji kao Rekreativac. Iste 2019. godine nastavivši svoja interesovanja ka ronjenju želeći da se oproba i u sveri „Tehničkog ronjenje“ tako da uspešno završava kurs Extended Range po SSI asocijaciji. 2020. godine obeležava svojim daljim napredovanjem i ulaskom u Profesionalne vode ronjenja prvo kao Dive Guide Pro a zatim i kao Dive Master.U 2021. godini polaže i stiče zvanje Asistent Instruktora.

U ronilačkom centru Koral je angažovana kao vođa zarona i Asistent prilikom održavanja kurseva kao i u konstantnom učestvovanju u organizovanju ronilačkih aktivnosti, i širenju pozitivnog duha i morala među kolegama i prijateljima ronjenja.