Balkanska 36

34000 Kragujevac

+381 65 371 371 1

Radnim danima i vikendom

Pon - Pet: 9:00 - 18:00

Na internetu dostupni 24 sata

Home / Ronilačka obuka / Napredni kursevi / Programi otvorenih voda / Dekompresiono ronjenje
Dekompresiono ronjenje

Dekompresiono ronjenje

SSI je razvio ovu inovativnu novu specijalnost da premosti jaz između rekreativnog ronjenja i njihovih programa proširenog dometa (XR). SSI Decompression Diving je savršena prilika da rekreativni ronioci steknu uvid u to kakav je napredniji skok u vodu, a da ne moraju odmah da se posvete tehničkom ronjenju.

Opis i standard

Često se razlika između rekreativne opreme i tehničke opreme čini zastrašujućom i prevelikim korakom za standardnog kupca ronilačke opreme. Međutim, novi kurs za dekompresiono ronjenje savršen je način da ronioce polako uvede u uzbudljivu avanturu koju nude programi Extended Range (XR).

Kurs za dekompresiono ronjenje pruža roniocima neophodnu obuku za samostalno planiranje i izvođenje dekompresijskih zarona koristeći tradicionalnu rekreacionu opremu ili ih uvodeći u sistem sidemount-a. Ovaj program će ronioce odvesti na maksimalnu dubinu od 40 metara sa maksimalnim akumuliranim vremenom dekompresije od 15 minuta. Kako je program orijentisan za rekreaciju, bliže će se pridržavati standarda i procedura za rekreativni trening.