Balkanska 36

34000 Kragujevac

+381 65 371 371 1

Radnim danima i vikendom

Pon - Pet: 9:00 - 18:00

Na internetu dostupni 24 sata

Home / Ronilačka obuka / Profesionalni kursevi / Divemaster
Divemaster

Divemaster

Dakle, ronili ste i sigurno znate da želite da postanete ronilački profesionalac. Onda je ovo najbolji korak!
Još uvek postoji potreba za ljudima koji su strastveni prema ronjenju i žele ovo da podele sa drugima, a ovaj kurs je najbolji korak ka profesionalnoj karijeri SSI-a. Nakon završetka svih delova ovog kursa možete nadgledati sertifikovane ronioce, pomažete im da steknu više iskustva u sigurnom i pouzdanom okruženju. Pored toga, planiranjem i izvođenjem ronjenja stičete i više iskustva i poverenja.

Opis i standard

Naš SSI Divemaster program pristupa obuci koristeći praktičnu primenu, osnovne informacije i fleksibilnost. Cilj je stvoriti dobro pripremljene, svestrane i dobro raspoređene profesionalce za ronjenje. SSI Divemasters mogu voditi i sertifikovane ronioce i pomagati njihovom instruktoru u lekcijama!
Ovaj SSI trening može biti vaš prvi korak na profesionalnoj lestvici SSI-a. Tokom treninga bićete obučeni da postanete dobar vođa ronjenja koji je svestran. Kurs se sastoji od nekoliko modula i nakon završetka programa lako je preći na sledeće kurseve.
Kompletna SSI Divemaster obuka sastoji se od kurseva Nauka o ronjenju i SSI Vodiča za ronjenje, a kombinacija ovih programa čini vas savršeno pripremljenim SSI Divemaster-om!

Play Video

Slični kursevi

Vođa zarona

Vođa
zarona

Profesionalni kursevi

Nauka o ronjenju

Nauka o
ronjenju

Profesionalni kursevi

Asistent instruktora

Asistent instruktora

Profesionalni kursevi