Balkanska 36

34000 Kragujevac

+381 65 371 371 1

Radnim danima i vikendom

Pon - Pet: 9:00 - 18:00

Na internetu dostupni 24 sata

Home / Ronilačka obuka / Ronjenje sa disalicom / Snorkeling

Snorkeling

Vaše mogućnosti su ograničene samo vašom maštom i vašim fizičkim mogućnostima. Snorkeling, Freediving i Scuba diving su “vrhunska ronilačka iskustva” u kojima možete uživati sa porodicom i prijateljima. Vaše avanture mogu vas odvesti do najspektakularnijih mesta na svetu. Možete roniti na grebenima i lebdeti iznad zidova, istraživati neke olupine i posmatrati morski život. Pomoću podvodne kamere možete da snimite uzbudljive slike i video zapise koje ćete pamtiti ceo život.

Možete odlučiti da postanete SSI Dive Professional i uživate u nagradama predavanja SSI programa. Vaša ljubav prema moru može vas čak odvesti do nauka o morskoj arheologiji, morskoj biologiji ili okeanografiji.

Opis i standard

Besplatni kurs ograničen je na internetski digitalni kurs snorkelinga koji nudi SSI i ne uključuje praktične jedinice za obuku. Da biste se prijavili za besplatni digitalni kurs snorkelinga, moraćete da nominujete lokalni SSI ronilački centar pre nego što budete mogli da pošaljete obrazac. Podnošenjem ovog obrasca pristajete da vas lokalni SSI ronilački centar može kontaktirati s ponudom da učestvujete u praktičnom SSI tečaju ronjenja na koji NISTE obavezni da ulazite. Studenti ne trebaju biti iskusni plivači da bi učestvovali u programu ronjenja na dah. Ali trebalo bi da vam bude udobno i da budete sposobni da održavate plovnost u vodi dovoljne dubine da biste stajali u njoj pre nego što učestvujete u sesijama na otvorenoj vodi.

Play Video